Project Office

Maatwerk

BE Trans uit Geel
Een compositie van een liggende L in echt eik fineer, gebeitst in Choco Eik en afgewerkt met een satijnvernis.  In het maatwerkatelier van PROJECT-Office uitgevoerd volgens de gewenste maten van de klant.  Ook de lage kast is volledig uitgevoerd volgens de behoefte in dit project.
Blad in echt eikfineer, gekleurd in choco eik en afgewerkt met een sterke 2 componenten satijnvernis.
Bij het geheel staat de Sato Tiger stoel, in kwalitatietsvol Verona leder, en alu gepoleiste voet.
De bezoekersstoelen komen eveneens uit de Sato Tiger collectie en zijn uitgevoerd in sterk en kwaliteitsvol Verona Leder.
De keuze van de kleur het Verona leder van de Sato Tiger stoelen, sluit aan bij de Choco Eik kleur van het bureel.
In het side-desk meubel is naast de ruimte van het ladenblok, ook en nis voorzien waarin de printer ondergebracht is zodat deze niet op de kast moet staan.  De printer staat op een uittrekbaar legbord zodat hij ook gemakkelijk uit de kast kan zodat ook de achterzijde van de printer bereikbaar blijft in geval van paper-jam.
In het bureel is in dezelfde stijl als de lage kast en het bureel een ingewerkt barmeubel voorzien.
Het geïntegreerde barmeubel heeft als de deuren toe zijn het uitzicht van een gewone kast.
Achter de gesloten deuren zit zowel ruimte voor glazen als voor het assortiment flessen zodat de bezoeker een ruim aanbod kan voorgesteld worden.
Om de electrificatie mogelijk te maken is er een wegklapbare unit voorzien met daarin 2x 230v voeding en 2 stuks CAT6 RJ45 connectoren die verbonden zijn met het bedrijfsnetwerk.
Om de kabel van de telefoon aan te sluiten, is gebruik gemaakt van de unit in de tafel die ook stroom en netwerk voorziet.
In de ingewerkt unit in het blad zitten voorzieningen voor 2x 230v en 2 stuks CAT6 RJ45 aansluitingen die geconnecteerd zit op het bedrijfsnetwerk.
De lage kast is eveneens voorzien van een 28mm mantel.  Deze is hetzelfde uitgevoerd als het bureelblad.  De deuren zijn in dezelfde kleur gelakt als het side-desk meubel waarop het bureelblad steunt.
Bij deze kast is gekozen om de sokkel acherwege te laten den de mantel ook onder de kast te laten doorlopen.
De deuren van de lage kast hebben een strakke greep.
Het bureelblad steunt op de side-desk met 2 inox geborstelde voeten.  Deze voeten kunnen ook gebruikt worden om via een kabeldoorvoor in het bureelblad, mogelijke kabels vanaf het blad tot in de kast te geleiden.

 

Meer info over BE-Trans :BE-Trans

Artikel over BE-Trans : Made In Kempen

Post uw comment

Feedback

Op deze pagina zijn nog geen comments gepost