Project Office

Totaalprojecten

Delcoix Brasschaat
De maatwerk balie is uitgerust met een indirekte ledstrip.
De houten scheidingswand op maat onttrekt de back-office uit het zicht van de bezoeker terwijl van achter de balie nog oogcontact mogelijk is.
De maatwerk houten scheidingswand geeft richting aan de ruimte.
De positie van de houten wand laat toe dat de medewerker achter de balie toch contact houdt met de collega's die in de back-office aan de slag zijn.
Scheidingswand op maat in hout.  De lamellen laten visueel contact toe tussen de back-office en de balie.
Achter de balie zit een koffiehoek.
De verticale lijnen van de houten scheidingswand laten de ruimte hoger aanvoelen.
Door de werkruimte optisch te scheiden met een houten wand op maat, wordt de bezoeker bij het binnenkomen automatisch tot aan de balie geleid.
De balie op maat is vooraan voorzien van een indirecte ledverlichting
De balie kijkt uit op de diverse afzonderlijke spreekruimtes.
In de besprekingsruimtes is voor het beeldscherm een aangepaste arm voorzien zodat dit gemakkelijk naar de klant toe kan geplaatst worden of naar de medewerker.
Voor de besprekeingsruimtes zijn glaswanden en deuren in glas geplaatst.  Deze systeemwanden laten toe om ze eventueel te verplaatsen.
Op de systeemwanden in glas zijn privacy folies aangebracht door middel van verticale lijnen.  Deze lopen mee met de belijningen van de glasprofielen.
Op de scheidingswanden in glas zijn verticale gezandstraalde strepen aangebracht om de ruimte visueel hoger te maken.
Door gebruik te maken van een schermarm, komen deze twee schermen op de juiste hoogte te staan voor de gebruiker.  Omdat ook de voeten van deze schermen wegvallen, is er op het bureel extra werkruimte voorhanden.
Om de beeldschermen op de juiste ooghoogte te plaatsen, is een schermhouder voorzien.  Daardoor staan de schermen zonder voet op het bureelblad zodat er extra werkruimte is om documenten te leggen.
Bij de scheidingswanden op de burelen is het logo dat op de gevel staat terug verwerkt zodat de corporate branding ook in het kantoor terug te vinden is.
Het logo en de huiskleuren zijn terug opgenomen in de scheidingswanden op maat die op de burelen gemonteerd zijn.
De kastenwand is doorgetrokken achter de balie tot aan de designkapstok van Inno.fi
In het geheel zijn diverse routes aangebracht zodat medewerkers vanuit de back-office naar de spreekruimte kunnen gaan zonder dat ze langs de balie hoeven te lopen. 
De kleuren van de huisstijl zijn ook doorgetrokken in de stoelen van de keuken.
Met een keukenmeubel op maat is de keukenwand optimaal uitgevuld zodat een vrijstaande ijskast mooi kan aansluiten bij het meubel.
De huisstijl is ook doorgetrokken in de gevel.