Project Office

Totaalprojecten

Kantoorrenovatie - Make Over

Voor het directiekantoor heeft PROJECT-Office maatwerkkasten uitgewerkt.  Met wit gelakte deuren, afgewerkt met een satijnvernis en een mantel in hard tropisch Palm hout.
In het directiekantoor ligt een vloer in hardhout tropische Palm.  In het maatwerkatelier van PROJECT-Office is de tafel gemaakt in dezelfde houtsoort. Als vergaderstoel vinden we rond de tafel de comfortabele Sato Tiger stoel terug in kwaliteits Verona leder.
Het directiebureel is op maat gemaakt in het atelier van PROJECT-Office.  Het bureel zelf is een liggende-L in tropische Palm zodat dit dezelfde houtsoort is als de vloer.  Het bureel rust op een side-desk, wit gelakt en afgewerkt met een satijn vernis.  Ook de half hoge kasten achteraan zijn een combinatie van een mantel in tropische Palm en wit gelakte deuren.  Als stoel staat hier een ergonomische Sato Tiger met kwaliteits Verona Leder.
Om in het directiekantoor een zekere eenheid te creëren voor de vloer en de meubels is dezelfde houtsoort gekozen : hardhout tropische Palm.  In het atelier van PROJECT-Office zijn zowel de vergadertafel, het directiebureel als de kasten op maat gemaakt.
In de vergaderzalen ligt op de vloer een nieuwe Forbo project vloer.  Met de nieuwe huisstijl zijn deze elementen verwerkt op de muur van de vergaderzaal.  Om de bezoeker een maximaal comfort te geven staan in iedere vergaderzaal de Very stoelen van Haworth.  Met een beweegbare rug, een stervoet met wielen en armleggers geeft deze stoel een maximaal zitcomfort zodat een inspannende vergadering vlot kan verlopen.
Om het thema van de nieuwe huisstijl door te trekken, is de balie voorzien van een zwart gelakte voorzijde met een witte opbouw in stevige laminaat.  Op de muur achter de balie is het logo in satijn zwart verwerkt zodat de bezoeker onmiddellijk een herkenningspunt vindt.  De printer en andere kantoormachines werden in een ruimte achter de muur weggewerkt, uit het gezichtsveld van de bezoeker.
In de gangen werd het aanwezige vliesbehang verwijderd en zijn de muren bijgewerkt en terug in een frisse witte kleur gezet.  De metalen constructiedelen van het gebouw zijn mee in het wit opgenomen zodat de gang meer rust krijgt.  De deuren hebben een reliëftekening om het geheel met een kleine structuur te breken.
Om de bezoekers te laten wachten is er gekozen voor een stevige zitbank : de KIT van Palmberg.  Deze zitbank kan ook met een zitkussen uitgevoerd worden.
Op de eerste verdieping werden tussen twee ruimtes de muur weggehaald zodat er een ruime keuken kan voorzien worden.  Met het bar/keukenmeubel heeft de ruimte een zeer open gevoel.  Om een maximaal aantal mensen te kunnen laten zitten, is er gekozen om zowel stoelen als barkrukken te voorzien.
In de keuken staan aan de lange tafel de Enea stoelen.  Poten, kunststof zit en rug volledig in het zwart.  Aan het bargedeelte staan er eveneens Enea barkrukken, ook volledig in het zwart uitgevoerd.  De lange tafel is voorzien van een sterk laminaat blad in dezelfde kleur als de muren : ral 9010 wit.
Fiduciaire Ten Hove is gelegen langs de Herentalsebaan in Borsbeek.

 

Fiduciaire Ten Hove uit Borsbeek is door PROJECT-Office voorzien van een totale kantoorrenovatie.  Een volledige make-over.  Deze totale kantoorinrichting vroeg naast de schilderwerken ook het plaatsen van een nieuwe vloer, aanpassen van nieuwe verlichting, plaatsen van nieuwe binnendeuren, aanpassen van de verwarming, uitbreken van gyproc wanden en terug aanwerken van de binnenwanden en tot slot : het juiste meubilair.  Zowel de balie op maat als de maatwerkkeuken en maatwerk kasten zijn een realisatie van het maatwerk atelier van PROJECT-Office.

Meer info over Fiduciaire Ten Hove

Zo zag het er uit voor de make-over

 

 

Post uw comment

Feedback

Op deze pagina zijn nog geen comments gepost