Project Office

Totaalprojecten

Personeelsruimte met maatkeuken

Renovatie van een lunchruimte (refter) voor de medewerkers

Voor de renovatie had de lunchruimte voor de medewerkers een afzonderlijke keuken in een aparte ruimte.  Door deze 2 ruimtes samen te voegen creeren we meer openheid.  Waar er vroeger centraal in de ruimte diverse tafels tegen mekaar stonden, met daarrond een 10-tal stoelen, heeft de ruimte nu een bistro gevoel.  Op dezefde oppervlakte is door het gebruik een zitbank en losse kleinere tafels het aantal zitplaatsen van 10 naar bijna 40 opgetrokken.  De lampekappen brengen in de ruimte een warm gevoel waar het aangenaam is om de middagpauze door te brengen en collega's te ontmoeten.

Keuken op maat

Het keukenmeubel is in ons atelier op maat uitgevoerd zodat standaard toestellen zoals een vaatwasser en koelkast een plaats hebben in niet standaard kasten.

Vloer met houtstructuur

Op de vloer is een onderhoudsvriendelijke Forbo Project Vinyl aangebracht met een warme houtstructuur.

Hoe het er uitzag voor de verbouwing.