Project Office

Totaalprojecten

Totale Kantoorinrichting Argenta
Oorspronkelijk was achter het kantoor een gelijkvloersappartement.  De steunmuur werd verwijderd en de 3 vloerniveaus zijn herleid naar 2 niveaus.  Door de bestaande raampartijen te verlagen tot op de vloer krijgt het gebouw ook een grote lichtinval langs de achterzijde.  Met het zicht op de binnentuin komen de seizoenen ook tot hun recht in de ruimte.
De 2 besprekingsruimtes worden afgescheiden door een dubbele glaswand voor de maximale akoestische isolatie.  De wanden hebben een volle deur zodat het optisch zeer duidelijk is in welke ruimte de deur gesloten is (in bespreking) en welke ruimte vrij is, waar de deur openstaat.  Op het glas zijn gezandstraalde folies aangebracht.  Dit geeft de flexibiliteit om de folies na enkele jaren te veranderen of te voorzien van een opdruk.
In de besprekingsruimte is een bureel voorzien met een Suc6 onderstel.  Onder het werkblad zit een beugel om de computer in te hangen zodat deze niet op de grond hoeft te staan.  Ook voor de monitor is een arm voorzien zodat er op het blad extra ruimte vrij komt en de monitor wendbaar kan gebruikt worden om klanten mee te laten kijken (of net niet).
In de besprekingsruimte zijn als bezoekersstoelen de Very van Haworth voorzien.  Deze 4-poots versie met armleggers, heeft eveneens een gestoffeerde zit en een bewegingsmechanisme in de rug.  Achter het bureel staat de VeryTask van Haworth.
Op het bureel staat ook de Constanza lamp van LucePlan.
De balie en de schuifdeurkastenwand kregen als decor Geborsteld Alu en Champagne Eik mee.  Bij het bureel aan de balie zijn witte Very stoelen van Haworth voorzien met armleggers.  In zijn basis versie heeft deze stoel een draadonderstel.
In het inkomsas is voor de uittrekselprinter een kast voorzien.  Hierdoor komt de printer iets hoger te staan en is er boven de printer een klein legbord waar de bezoeker enkele zaken kwijt kan terwijl hij zijn uittreksels afdrukt.  Als bezoekersstoelen staan hier de Very van Haworth in een basis uitvoering : een volledige kunststof kuip en een draadonderstel in alu kleur.
In het achterste gedeelte is een ruimte voorzien die kan gebruikt worden als keuken, vergaderruimte, voordrachtruimte.  De losse tafels en stoelen geven deze ruimte een polyvalent karakter.
De Very stoel van Haworth is hier gecombineerd met tafels voorzien van een laminaat blad in Champagne Eik en een kolomvoet in inox. 
In de achterwand zit een volledigd keuken verwerkt.  Wanneer alle deuren gesloten zijn geeft dit het uitzicht van een gewone wandkast.
In de wandkast is in het midden een spoeltafel voorzien met de nodige ruimte voor een koffietoestel en het servies.  Verder werd in deze wand ook nog een vaatwasser, een microgolfoven en een grote frigo ingewerkt.  Alles is in deze ruimte bij de hand om een groep klanten te ontvangen.

 

Het restultaat van een totale kantoorinriching.  Vanaf de ruwbouw tot een kant-en-klaar Argenta filiaal.

Meer info over dit kantoor

Foto's van de verbouwing

 

 

 

 

Post uw comment

Feedback

Argenta Sint-Amands

"Heel veel lichtinval door grote raampartijen. Gevoel van ruimte door open structuur.

Een gevoel van lucht en licht in het kantoor is een groot verschil met voorheen. Het resultaat is, mede dankzij de korte werfopvolging PROJECT-Office, geworden wat wij er nooit in hadden gezien!

Heel erg mooi resultaat met een heleboel complimenten van zowel klanten als collega 's tot gevolg!"