Project Office

Totaalprojecten

Totale Kantoorinrichting Brussel
Balie op maat met front in lakwerk en topblad in PolyCarbonaat volgens de specificatie van de klant.
Planfond op maat uitgevoerd volgens het ontwerp van de architect.
Verlaagd plafond met lamellen uit PolyCarbonaat, volgens specificatie van de klant.
Glaswanden als scheidingswand voor de burelen.  Met koude verlijming van de glasplaten.
Scheidingswanden voor kantoor in glas.  Met glazen draaideuren.
Keuken op maat voor een optimaal gebruik van de volledige ruimte.
Serverrack ingewerkt in de keuken op maat.
Onderbouw frigo van SMEG ingewerkt in de maatwerkkeuken.
Lounge vergaderruimte.
Lounge werkplek die ook dienst kan doen voor informeel overleg.
Compacte maatwerkkast in de totale inrichting van de vergaderzaal.
Totale inrichting van de vergaderzaal.
Totale kantoorinrichting met schilderwerken, plaatsen van vloeren, Gyproc werken, plaatsen van binnendeuren, voorzien van elektriciteit en databekabeling, plaatsen van verlichting, aanbrengen van ventilatie, airco en verwarming.

.

Totale Kantoorinrichting op maat.

Voor deze klant uit Antwerpen heeft PROJECT-Office de totale kantoorinrichting uitgevoerd voor het kantoor in Brussel.  Vanaf het slopen van de bestaande inrichting tot en met de uitvoering van het speciale plafond.

Plaatsen glaswanden

Voor de creatie van de kantoren zijn er glaswanden geplaatst.  Door gebruik te maken van koude verlijming, is het aantal verticale profielen zeer beperkt, wat resulteert in een grote transparantie.  Verder hebben de wanden ook glasdeuren die kamerhoog uitgevoerd zijn.

Plaatsen van meubels en keuken op maat

In het project was er ook nood aan maatwerkmeubels.  Bij het ontwerp van de balie is door de architect een plafond ontworpen in stroken PolyCarbonaat die een golvend effect hebben.  Verder zitten er in het project ook bureelkasten op maat die ingewerkt zijn in de aanwezige nissen.

Voor de personeelsruimte was er slechts beperkte plaats om een keuken te plaatsen.  Deze keuken is op maat gebouwd zodat alle ruimte optimaal ingevuld is.  Naast de klassieke koelkast en vaatwasser, moest in deze ruimte ook nog het datarack met patchkast ondergebracht worden.

Deur vergaderzaal en lounge flex werkplek of vergaderrruimte

De deur naar de vergaderzaal is voorzien van een speciale toepassing om PolyCarbonaat van transparant (doorkijkbaar) te wijzigen in 'frost' (niet doorkijkbaar).  Naast deze deur zit een lounge werkplek die dienst kan doen om te flexwerken of als informele vergaderruimte.

Extra foto's

Post uw comment

Feedback

Op deze pagina zijn nog geen comments gepost